On ymmärrettävää, että opiskelualan valintaan halutaan panostaa. Minulla on palava halu jakaa työurani aikana kertynyttä tietoa sekä ohjata kaikkia yliopisto-opintoja pohtivia!
Ohjauspalvelu HakUni syntyi halusta jakaa tietoa sekä auttaa yliopisto-opinnoista haaveilevia ja omaa alaa pohtivia.

Tietoa on paljon saatavilla, mutta oikean tiedon löytäminen on haastavaa. Monet kaipaavat asiantuntevaa tahoa, joka auttaa tiedon pureskelussa sopivan kokoisiksi paloiksi ja osaa vastata täsmäkysymyksiin.

Olen Nea Särkikoski, yrityksen perustaja ja ohjaajanne valmennuksissa. Koulutukseltani olen filosofian maisteri. Olen työskennellyt yliopistomaailmassa yli 15 vuotta.

Olen toiminut opintopäällikkönä sekä humanistisessa tiedekunnassa että kauppakorkeakoulussa. Opintopäällikkönä ohjasin opiskelijoita heidän tutkintonsa etenemisessä, opiskeltavien aineiden valitsemisessa, harjoittelupaikan saamisessa ja työllistymiseen liittyvissä kysymyksissä. Sydäntäni lähellä ovat olleet erityisesti yleisaloja opiskelevien työllistyminen valmistumisen jälkeen.

Toisen puoliskon yliopistourasta olen työskennellyt opiskelija- ja hakijapalveluiden päällikkönä. Tässä työssä kokemukseni on karttunut erityisesti yliopistoon hakemisen, hakuneuvonnan ja opiskelijavalinnan osalta. Olen ollut paljon tekemisissä myös hakijoiden, heidän vanhempiensa sekä lukioiden opinto-ohjaajien kanssa.